About me

Pavlos Mavroudis

ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ

PAVLOS MAVROUDIS

Ονομάζομαι Παύλος Μαυρουδής.

Εργάστηκα στον Ιδιωτικό τομέα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ως Τεχνικός Δικτύων Υπολογιστών (Άλφα Πληροφορική, Business Logic), καθώς και ως Account Manager (Info-Quest AEBE, Vodafone) για περισσότερα από 12 χρόνια. Σε αυτό το υπέροχο ταξίδι ενίσχυσα τις δεξιότητες και την εμπειρία μου στις εγκαταστάσεις, τον σχεδιασμό και τις προτάσεις για ολοκληρωμένα μηχανογραφικά συστήματα. Ως αποτέλεσμα της εμπειρίας και των γνώσεων που απέκτησα σε αυτόν τον τομέα, πιστοποιήθηκα από την Microsoft ως MCP και από την Cisco ως CCNA.

Το ενδιαφέρον μου για τον άνθρωπο με οδήγησε να σπουδάσω Ανθρωπιστικές Επιστήμες. Έτσι, το 2017 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. και απέκτησα την ιδιότητα “Πολιτισμολόγος του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού”.

Στη συνέχεια, ολοκλήρωσα με άριστα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ε.Α.Π. και απέκτησα τον τίτλο του MSc στην Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία.

Στο ταξίδι της γνώσης, της προσωπικής αναζήτησης και της ατομικής βελτίωσης γνώσεων και δεξιοτήτων, παρακολούθησα ορισμένα προγράμματα (μεταπτυχιακού και μη επιπέδου) σε διάφορα Πανεπιστήμια, όπως το ΕΚΠΑ, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Αριστοτέλειο και το Ε.Α.Π.

Ταυτόχρονα, ολοκλήρωσα με επιτυχία το πρόγραμμα στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) στην ΑΣΠΑΙΤΕ με άριστα (10).

Στα πλαίσια της εξειδίκευσης Συμβούλων της ΑΣΠΑΙΤΕ ολοκλήρωσα πρακτική άσκηση 550 ωρών ως Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Εργασίας στο γραφείο εύρεσης εργασίας του Δήμου Θέρμης.

Εντός του 2023, πιστοποιήθηκα ως Σύμβουλος στα ψυχομετρικά εργαλεία της Ariston που αποτελούν τη ναυαρχίδα στην ανάλυση δεξιοτήτων, κλίσεων, επαγγελματικού προσανατολισμού, προσωπικότητας, επαγγελματικής εξέλιξης κ.α.

better and better

Παράλληλα, έχω ολοκληρώσει επιμόρφωση στο θέμα: “Η τέχνη του Recruiter” που αφορά θέση εξειδικευμένου συμβούλου σε Human Resources Department, στο ΕΚΠΑ.

Τέλος, κατέκτησα τον τίτλο του πιστοποιημένου Εκπαιδευτή Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ και ενάχθηκα στο μητρώο εκπαιδευτών της χώρας.

Το φθινόπωρο του 2023, ολοκλήρωσα εξειδικευμένη εκπαίδευση του προγράμματος Human Resources Management στο ΕΚΠΑ.

Σήμερα:

Συνιδρυτής της OptiYOU Συμβουλευτικής όπου παρέχεται πληθώρα υπηρεσιών συμβουλευτικής. Περισσότερα εδώ!

είμαι Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και παρέχω διαδικτυακές και δια ζώσης υπηρεσίες συμβουλευτικής, σε διάφορα έργα φορέων ΚΔΒΜ και κάνω συμβουλευτική σε μαθητές/τριες Γυμνασίου και Λυκείου σχετικά με τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό τους στο Δήμο Θέρμης.

αναλαμβάνω το Recruiting για εταιρίες που θέλουν να προσλάβουν ικανά στελέχοι για την επιχείρησή τους

σχεδιάζω και υλοποιώ ιστοσελίδες WordPress και e-Commerce.

διδάσκω σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης σε θεματικές που αναφέρονται παρακάτω:

 2722: Κοινωνιολόγοι, ανθρωπολόγοι και ασκούντες συναφή επαγγέλματα

 2723: Φιλόσοφοι, ιστορικοί και πολιτικοί επιστήμονες

 5320: Πωλητές σε καταστήματα

 2139: Πρόσωπα που αναπτύσσουν επαγγελματική δραστηριότητα στον τομέα της πληροφορικής μ.α.κ.

 4114: Χειριστές υπολογιστικών μηχανών

έχω την ιδιότητα του Μέντορα στην ΑΝΚΑ

– διδάσκω WordPress και σχεδιασμό WordPress ιστοσελίδων με την ιδιότητά μου ως WordPress UI/UX Designer

– διδάσκω τις 6 ενότητες του Microsoft Office: Excel, Word, Access, PowerPoint, Windows, Internet & email που εμπεριέχει και την πιστοποίηση Βασικών Δεξιοτήτων σε Χρήση Η/Υ (ΑΣΕΠ)

– είμαι στο Μητρώο αξιολογητών του ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού)

– στο Μητρώο εκπαιδευτών σε ΕΟΠΠΕΠ, ΛΑΕΚ και Δημόσια Ι.Ε.Κ.

– στο Μητρώο εκπαιδευτών ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΚΠΑ

1. Διαχείριση πολιτιστικού & τουριστικού πλούτου

2. Παραστατικές Τέχνες (Μουσική, Θέατρο, Χορός)

3. Εικαστικές τέχνες

στο μητρώο εμπειρογνωμόνων του Π.Ε.ΣΥ.Π. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.- Θεσσαλονίκης, για την υποστήριξη Προγραμμάτων Αγωγής Σταδιοδρομίας Σχολικών Μονάδων

τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού

τακτικό μέλος της Επιστημονικής Ένωσης για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας

υπεύθυνος υλοποίησης της ιστοσελίδας CommonSSE και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 2ου Πανελλήνιου Διεπιστημονικού Συνεδρίου για τα Κοινά και την Κοινωνική & Αλληλέγγυα Οικονομία

Mavroudis Pavlos