Wall of Testimonials

Η συνεργασία με τον Κύριο Μαυρουδή ήταν άψογη. Ως εκπαιδευτικός είχε πολύ καλή προσέγγιση ώστε να κρατήσει το ενδιαφέρον στους εκπαιδευόμενους, γνωρίζει να θέτει όρια ώστε να είναι αποτελεσματικό το μάθημα, η μεταδοτικότητα του σε συνδιασμό με την άρτια κατάρτιση του πάνω στο αντικείμενο κέρδισε με το πρώτο μάθημα όλο το τμήμα. Χαίρομαι που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έναν άνθρωπο που αγαπά το αντικείμενο του και βοηθά και τους υπόλοιπους να έρθουν σε επαφή με αυτό! Δάσκαλε συνέχισε έτσι!

Μαρία Γούσιου

Εξαιρετικός στην δουλειά του και σαν άνθρωπος!

KONSTANTINOS

Ο καλύτερος δάσκαλος τα εξηγεί όλα και την πιο χαζή απορία που έχουμε δεν έχω λόγια ότι και να πω είναι πολύ λίγο

Δουβιωτου Μαρία

Άψογος δάσκαλος με πολλές γνώσεις και μεταδοτικότητα.

ΕΙΡΗΝΗ ΣΥΡΡΑΚΟΥ

Πολύ καλός και μεταδοτικός ο Παύλος!! Ευχαριστούμε για όλα!

Ανθη Κιτσικούδη

Άμεσος,με επικοινωνιακή ευχέρεια και πάντα με διάθεση να ανταποκριθεί στις όποιες απορίες. Μπόνους το χιούμορ, χαρακτηριστικό που έκανε την εμπειρία ακόμη πιο ευχάριστη!

Ιωάννα

Εξαιρετικός εκπαιδευτής και πολύ καταρτισμένος στο γνωστικό του πεδίο

KONSTANTINOS VEZESTENTZIS

Οι συνεδρίες μας θεωρώ ότι με βοήθησαν πάρα πολύ. Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Σε ευχαριστώ για όλα.

Κεφάλα Μαρία

Ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ και μεταδοτικότητα. Σίγουρα θα τον προτείνω για την δουλειά του,εάν μου ζητηθεί.

Machi Karamani

Πέντε αστέρια! Πολύ υπομονετικός και με διάθεση να μεταδώσει τη γνώση. Φιλικός και ευέλικτος με όλους.

TSALAMPOUNI ILIOSTALAKTI

Μεταδοτικός και άμεσος στη διδασκαλία του με επικοινωνιακό χάρισμα. Πάντα πρόθυμος να εξηγήσει, να λύσει απορίες και προβλήματα.

Μαρίνος Τριανταφυλλίδης

Υπέροχος καθηγητής, με απίστευτη μεταδοτικότητα και αστείρευτη γνώση που δεν σταματούσε ποτέ!!! Οι ώρες περνούσαν τόσο γρήγορα μαθαίνοντας τα πάντα!!! Ευχαριστώ για όλα.

Πυρετζίδου Σάντη

You are ok!

Τάσος Κουτσουράς

Πολύ μεταδοτικός με αρκετές γνώσεις !!!

Olga

Παύλο είσαι φοβερός δάσκαλος . Μπράβο σου !!! Κάνεις πολύ σωστά την δουλειά σου. Έχεις πολύ μεταδοτικότητα στο μάθημα, είσαι γνώστης του αντικειμένου σου . επίσης έχεις πολύ ωραία χιούμορ . χάρηκα πάρα πολύ ήμουν στο τμήμα σου!!Σου βάζω 5 αστέρια.

Ελένη Καραϊσκου

Μεταδοτικός, με χιούμορ, πρόθυμος να λύσει όλες μας τις απορίες!!!εξαιρετκος καθηγητής!!!ευχαριστούμε πολύ.. keep walking ..

Κωνσταντινιδου Ελένη

Έμεινα πολύ ικανοποιημένος.

Ιωάννης Πολυμενάκος

Ένας πολύ καλός καθηγητής με πολλές γνώσεις στο αντικείμενο του υπομονετικός και με ευχάριστη διάθεση!!!

Christos kamitsalis

Πολύ μεταδοτικός τρόπος διδασκαλίας,με πολλή υπομονή και χιούμορ!

Κορίνα Κατσάνου

Μεταδοτικός χωρίς χάσιμο χρόνου στη παράδοση. Ξεκάθαρη επεξήγηση σε απορίες και διάθεση για βοήθεια ακόμα και σε projects πέρα απ’ το μάθημα

Βασίλης Μαρίνος

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που σας είχα εκπαιδευτή. Είστε υπομονετικός, επίμονος, συνεπής και σαφώς γνώστης της δουλειάς σας. Έχετε απίστευτη μεταδοτικότητα και μεθοδικότητα πράγμα που κατά την άποψή μου καθιστά την διδασκαλία σας εποικοδομητική. Ευχαριστώ πολύ, να είστε πάντα υγιής και να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο.

Βασιλική Κεχαγιά

Καταπληκτικός δάσκαλος με ευγένεια και μεταδοτικότητα. Ευχαριστούμε για όλα.

Dora Terzaki

Άρτια καταρτισμένος, πρόθυμος να εξηγήσει κάθε απορία και να κάνει πάντα το “κάτι παραπάνω” προς όφελος των μαθητευόμενων.

Καραγιάννη Ελευθερία

Όλα ήταν υπέροχα ξεκάθαρο μάθημα εύκολα κατανοητό και ακριβείς απαντήσεις σε ερωτήσεις που δεν σου αφήνουν καμία απορία πολυ καλή μεταδοτικότητα άριστη εμπειρία!!

Σκαλιωτης Αστεριος

Γνώστης με εμπειρία στην πληροφορική και στην κατασκευή ιστοσελίδων. Φιλικός και υπομονετικός σε κάθε απορία ως προς το εκπαιδευτικό μέρος.

Μπαταλης Αγγελος

Άμεσος, επεξηγηματικός, υποστηρικτικός, υπομονετικός και ειλικρινής.

Τηλέμαχος

Εξαιρετικός δάσκαλος,με υπομονή και όρεξη να σου μεταδώσει σωστά την πληροφορία!!

Stelios Santorinaios

Επικοινωνιακός,ευχάριστος,μεταδοτικός, υπομονετικός με αγάπη στο αντικείμενο διδασκαλίας του.

Χρυσοβέργης

Είχαμε μια ευχάριστη και εποικοδομητική επικοινωνία που μπορεί να δώσει τροφή για σκέψη, να εγείρει προβληματισμούς και να οδηγήσει σε λήψη αποφάσεων για επαγγελματικές αλλαγές και βελτιώσεις. Ευχαριστώ κύριε Μαυρουδή!

ΑΝΤΩΝΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Επικοινωνιακός, μεταδοτικος, υπομονετικός, φιλικος, με χιουμορ και προσιτός με τους μαθητές του! Δημιουργησε ενα ωραιο κλιμα ειτε ειμασταν δια ζώσης ειτε βρισκόμασταν απο τηλεκπαιδευση! Σ’ ευχαριστουμε για τις γνωσεις και την εμπειρια!!

Ευαγγελία

Πολύ ωραία διδασκαλία μεταδοτικός και επεξηγηματικός καθηγητής!

ΣΠΑΘΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ

Πολύ καλός δάσκαλος με όρεξη και μεταδοτικότητα! Πάντα πρόθυμος να βοηθήσει! Το μάθημα ήταν πολύ ευχάριστο και αποκτήσαμε πολλές καινούριες γνώσεις!

Κωνσταντίνα

Ο κ.Παύλος είναι ένας πολύ άμεσος και καλός εκπαιδευτής. Πρόθυμος να εξηγήσει ότι απορία είχαμε και να την επαναλάβει μέχρι να γίνει κατανοητή . Ευγενικός , επικοινωνιακός , προσαρμοστικός και συνεργάσιμος. Η χροιά και ο ρυθμός .της φωνής του , σε προσελκύει να τον ακούσεις προσεκτικά . Επίσης ο τρόπος που διδάσκει είναι κατανοητός , δεν υπάρχει περίπτωση να μη μάθεις. Ακόμα σε ενθαρρύνει να συμμετέχεις στο μάθημα δημιουργώντας μια άνετη και χαλαρή ατμόσφαιρα , μέσα στην οποία μπορεί να γίνει ένας παραγωγικός διάλογος. Όπως είχε πει και ο Καζαντζάκης ” Ο ιδανικός δάσκαλος είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσει αντίπερα ο μαθητής. Κι όταν πια του διευκολύνει το πέρασμα , αφήνεται χαρούμενα να γκρεμιστεί , ενθαρρύνοντας τον μαθητή του να φτιάξει δικές του γέφυρες.” Ο κ.Παύλος Μαυρουδής αξίζει αυτόν τον χαρακτηρισμό.

ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

Αποδοτικός με χιούμορ ευχάριστο μάθημα. Νέες εμπειρίες με προοπτική για νέους που θέλουν να ασχοληθούν.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ

Πολύ καλός εκπαιδευτής με χιούμορ ξέροντας να θέτει τα όρια,πολυ καλος γνώστης του αντικειμένου που διδάσκει.Εχει χιούμορ και το μάθημα πραγματικά είναι ευχάριστο μαζί του.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ο Παυλος ηταν ενας εξαιρετος δασκαλος. Φαινεται οτι εχει πολυ καλες γνωσεις πανω στο αντικειμενο που διδαχτηκαμε (κατασκευη ιστοσελιδων με wordpress). Ευχερια στο λογο, ευκολια στη μεταδοτικοτητα των γνωσεων του, επικοινωνιακος με ολους, υπομονετικος και παντα προθυμος να μας λυσει οποια απορια ειχαμε. Τον προτεινω ανεπιφυλακτα.
Καλη συνεχεια φιλε!

ΓΟΥΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ειλικρινής. Υπομονετικός. Είσαι πολύ καλός άνθρωπος και δάσκαλος. Ήταν μεγάλη μου χαρά που σε γνώρισα έστω και λίγο. Ευχαριστώ πολύ για όσα μας έμαθες.

Νίκη

Άριστη κατάρτιση. Εξαιρετική διάθεση για ουσιαστική δουλειά και όχι μια απλή απορρόφηση επιδοτήσεων. Αδιαμφισβητητη μετάδοση των γνώσεων και της εμπειρίας. Θα ήθελα μόνο, κάποιες φορές, σε ίσως αφελείς ερωτήσεις, να μην ξεχνάμε ότι απευθυνομαστε σε κουρασμένους από την δουλειά ενήλικες.

NOULIKAS IOANNIS

Ειλικρινα οτι καλυτερο, μας βοηθησες αρκετα ωστε να καταφερουμε να περασουμε στις εξετασεις με ευκολια και δεν δυσκολευτικαμε καθολου. Ο καλυτερος δασκαλος με διαφορά! Ευχαριστούμε

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κατανοητός, με χιούμορ και πολλές γνώσεις!

Stefanos Stefanidis

Ο τρόπος με τον οποίο μεταδίδει τις γνώσεις του είναι απλά εκπληκτικός. Ο εκπαιδευτής κ. Μαυρουδής είναι εξαιρετικά καταρτισμένος και επικοινωνεί με τους μαθητές του με έναν τρόπο που καθιστά το μάθημα ευχάριστο και διασκεδαστικό. Πάντα βρίσκει τον τρόπο να εξηγήσει περίπλοκα θέματα με απλό και κατανοητό τρόπο, και δεν διστάζει να απαντήσει σε ερωτήσεις ή να παράσχει επιπλέον υποστήριξη όταν χρειάζεται.

Ευθυμίου Νίκος

Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, επικεντρωμένος στο στόχο, αποτελεσματικός, προσαρμοστικός.

Σμυρλης Βασιλειος

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΘΕ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ,ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ!ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΥΛΟ!

ΕΛΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

Άψογη συνεργασία

Θανάσης Παπαχρήστου

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά… Άνθρωπος με υπομονή 😁 τι κι αν ρωτούσαμε ξανά τα ίδια και τα ίδια, απαντούσε πάντα σαν να είναι η πρώτη φορά… Μέλημα του να μας πάει ένα βήμα παραπέρα, δεν έμεινε στα αυστηρά πλαίσια του προγράμματος (καθώς είμασταν ομάδα που πετούσε 😂)…. Άψογη συνεργασία!!! Τρομερή υποστήριξη και εκτός μαθήματος,με υλικό και οτιδήποτε χρειαστήκαμε… Σε ευχαριστούμε δάσκαλε 👍…

Βασιλική Πανούδη

Εξαιρετικός καθηγητής με συνέπεια, υπευθυνότητα και μεταδοτικοτητα !

Vasiliki kipourou

Ο κ.Μαυρουδής εκτός από άριστος και καταρτισμένος στο είδος του επιστημονικός συνεργάτης, είναι και πολύ καλός και προσηνής άνθρωπος, που εργάζεται πάντα με προθυμία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον μαθητή του. Ευχαριστούμε πολύ δάσκαλε, δίπλα σου μάθαμε αρκετά πράγματα που σίγουρα θα μας φανούν ιδιαίτερα και πολύ χρήσιμα για το μέλλον..!

ΘΕΟΦΑΝΩ ΝΑΚΙΔΟΥ

Αναλυτικός, μεταδοτικός, με διάθεση να λύσει κάθε απορία και να εξηγήσει ξανά και ξανά κάθε λεπτομέρεια.Με υπομονή και ευχάριστο τρόπο έκανε το μάθημα ενδιαφέρον.

ΑΛΕΞΙΑ ΓΙΑΠΗ

Πολυ καλος και συνεργασιμος,υπομονετικος και οργανωτικος, ευδιαθετος, ευχάριστος στις συνεδριες και με ωραιο λογο στις επεξηγησεις των ψυχομετρικών εργαλείων..

Προκοπος Γιαννης

Εξαιρετικός άνθρωπος, υπόδειγμα δάσκαλου και με έναν μοναδικό τρόπο να μεταδίδει τις γνώσεις του με χιούμορ και ευγένεια.  Ήταν προνόμιο μου να έχω τη δυνατότητα να μάθω από σένα

Lila Georgantzi

Μεταδοτικος αρκετά διαλακτικος με ενδιαφέρον να σου μεταφέρει τις απαραίτητες γνώσεις που θα σε κάνουν ικανό να τις χρησιμοποιήσεις στον τομέα που σε ενδιαφέρει. Επικοινωνει με όρια και αυστηρότητα όταν αναγκάζεται να πάρει θέση σε θέματα που επειρεαζουν την σωστή λειτουργία του έργου του. Στους τομείς που έχει δοκιμαστεί είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση!

Χατζηιορδανου Μαρία

Μεθοδικός, προσιτός και έμπειρος δάσκαλος με τεράστια υπομονή και μεγάλη γνώση του διδακτικού αντικειμένου .

Ελευθερία

Από την εμπειρία μου με τον Παύλο σαν εκπαιδευτή και σαν άνθρωπο, μπορώ να πω πως ήταν ίσως ο πιο κατάλληλος γιαυτό που έκανε με τρομερή μεταδοτικοτητα, άμεση προσέγγιση ,περιεκτικό λόγο και καταπληκτική αντίληψη του συνομιλητή του.Συγχαρητήρια!!!

Γεώργιος Παναγιώτου

Είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει με κάθε πρόβλημά σου ή απορία σου! Αλλά το πιο σημαντικό είναι οτι σε κάνει να νιώθεις τόσο άνετα και ήρεμα κατά την διάρκεια του μαθήματος ώστε να κατανοήσεις την ουσία. Υπέροχη εμπειρία!! Ένας ευχάριστος άνθρωπος με πολύ ωραίο χιούμορ και διάθεση. 👌

Anastasia

Πολύ ευχάριστη επικοινωνία, μεταδοτικότητα και καθοδήγηση σε επαγγελματικές ανησυχίες. Θα συνεργαζόμουν ξανά με ευκολία και χαρά.

ΠΑΤΟΥΧΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

Εξαιρετικα, πολύ καλός καθηγητής και άνθρωπος

Τζανη Βίκυ

Έχω να πώ ότι εισαι κορυφή και σαν καθηγητης και σαν άνθρωπος. Και ευχαριστω πολύ για αυτα που έμαθα σε τοσες λίγες μερες.
Συνέχισε έτσι και ευχομαι οτι καλυτερο απο την καρδιά μου στη πορεία σου.

Σωκράτης Κανδρής

Είσαι πολύ καλός δάσκαλος δίνεις στους μαθητές σού πάρα πάνω από αυτά που χρειάζονται με χιούμορ και καλή διάθεση

Δέσποινα